Treenailtiin tällä viikolla "herkistelyhengessä". Viimeinen tottistreeni tehtiin torstaina Imatrankosken urheilukentällä. Treenistä jäi hyvä mieli, vaikka Nellan liikkeestä istuminen onkin vielä ihan vaiheessa. Perjantai ja lauantai huilattiin tarkoituksella. Tavoitteena oli lisätä koiran intoa koetta varten.

Mutta sitten siihen kokeeseen:

Joo ei menny läpi meidän tottis. Rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, että mie oon tosi pettynyt mein suoritukseen. Mariannea kompaten Nella haisteli maata kokoajan.
cry Mikä ihme siinä on, että koetilanteessa tuo koira leviää täysin? Se on yleisestiottaen tosi innokas tekemään hommia, oli kyse mistä tahansa. Tuolla se vaan nuuskutti menemään ja kävi haistelemassa ihmisiä Sad Ja Nella oikeesti hanskaa nuo liikkeet. Eiks sillä kestä korvien väli miun jännittämistä? Ei sitä tunnista samaksi koiraksi...
 
Paulakin oli sitä mieltä, että se vois johtuu miun jännittämisestä. Miusta yks vaihtoehto voi olla sekin, että Nella on oppinut, että kilpailutilanteessa voi tehdä mitä vaan. Jäin sitten tekemään pienen treenin kentälle, kun muut lähtivät kaupunkiosuudelle. Tehtiin pientä seuraamista ja lyhyt paikalla makuu. Koira oli tosi kivasti mukana menossa, ei edes yrittänyt haistella maata. Tarkoitus oli saada koiralle hyvä fiilis ennen kotia lähtöä. Palkkana oli maksalootarasia kentänlaidalla, minne vapautin Nellan hyvästä suorituksesta.
 
Kaiken hyvän lisäksi mein suorituksen aikana satoi kaatamalla. Huomasi, ettei N olisi millään halunnut istua tai saati sitten maata märällä hiekkakentällä. Nellan tokoilut/tottistelut jää nyt kuitenkin vähäksi aikaa tauolle, niin kuin suunnittelin. Nella saa pitää vähän ansaittua lomaa. Kokeisiin mennään seuraavaksi sitten joskus, jos mie saan itteni vielä koottua... Wink