Lauantaina hakuilimme Immolassa. Tästä ei ole paljoa sanottavaa, eli meillä ei oikein sujunut. Nella haki ukon jäljet parkkipaikalta asti ja Lara tutki koko alueen yhdellä "pistolla"... Toisin sanoen meillä on hallintaongelma, sillä kumpaakaan koiraa ei saa pois metsästä ennen kuin maalimies on löytynyt. Mutta pääasia on, että koirilla on hauskaa ;)

Sunnuntaina kävimme tekemässä tottista Hossukassa. Nellan kanssa tehtiin liikkeestä istumista. Se alkaa jo sujua, mutta on vielä aika hidas. Seuraamista oli tarkoitus tehdä kivaakivaa-hengessä, pieniä pätkiä ja kunnon palkka. Silti Nella vaikuttaa ajoittain hieman leipääntyneeltä kinkkaukseen. Paikalla makuussa palkka selän takana toimii Nellalle hyvin. Nellan luoksetulo on ollut aika hidas. Siihen on nyt yritetty saada vauhtia niin, että toinen pitää koiraa kiinni ja mie härrään ja houkuttelen koiraa. Tuntuu toimineen.

Laran kanssa leikittiin ja otettiin pientä seuraamista.

Maanantaina Lara agiliiteli. Lara tykkää agista hurjasti, jo hallin pihalla alkaa malttamaton uikutus. Toivottavasti päästään johonkin ryhmään tämän alkeiskurssin jälkeenkin.

Tänään tiistaina käytiin tokoteamin treeneissä. Otin Nellalle kaksi lyhyttä paikalla makuuta, joiden tavoitteena oli saada koiralle onnistumisen kokemus. Tehtiin kilpailevien ryhmässä idaria, luoksetuloa, seuraamista ja jättäviä liikkeitä. Tarkoitus oli saada Nella kuulolle ja hallintaan muiden koirien tehdessä liikkeitä.