Käytiin tiistaina koirien kanssa tokoteamin treeneissä. Kolme koiraa mahtui yllättävän hyvin volkkarin konttiin! Hiskikin pääsi pitkästä aikaa vähäksi aikaa hommiin. Laran kanssa kuikuiltiin muita koiria ja opeteltiin olemaan piippaamatta. Lara piippaa tosi herkästi silloin, kun se joutuu odottamaan. Etenkin agitreeneissä Lara piippaa kokoajan kun odotellaan omaa vuoroa. Suorittaessa Lara onneksi on hiljaa :)

Nellan agitreenit ovat nyt kolmen viikon tauolla, kun ollaan tehotreenattu tottista. Tiistaina Nellan kanssa tehtiin paikallamakuuta, joka ei sujunut. Paljon väkeä hämärtyvässä illassa on tuolle ehdottomasti liikaa häiriötä. Seuraaminen sujui hyvin, olen aika luottavainen sen suhteen.

Tänään kävin ottamassa tottista itsekseni koirien kanssa. Palkkasin Nellan paikallamakuusta jättämällä ruoan koiran taakse. Tämä palkkaus toimii mielestäni paremmin kuin se, että vien ruoan mukanani ja käyn välillä palkkaamassa Nellaa. Kerran miun piti sanoa kovasti Nellalle mielipiteeni siitä, että noustaanko maasta ilman lupaa. Sen jälkeen koira kesti hyvin. Nellan piti ilmeisesti taas kokeilla, onko täällä maassa pakko olla. *silmienpyörityshymiö* Nellaa kuvaa tosi hyvin määritelmä "ravistettava ennen käyttöä", mutta napakoiden otteiden ohella sitä täytyy palkata vuolaasti hyvästä suorituksesta.

Kaiken kaikkiaan liikkeet sujuivat tänään Nellan kanssa hyvin ja miulle jäi oikein kiva mieli treenistä :)

Laran kanssa pidettiin hauskaa ja otettiin vähän seuraamista ja luoksetuloa. Leikittämisen tulokset alkavat näkyä. Laralle on iskostunut, että kentällä pidetään hauskaa miun kanssa. Lara ei lähde liihottelemaan omille teilleen, vaan kestää miun tuntumassa.