Hakuilimme eilen kuplahallin lähistöllä. Miulla oli pieniä vaikeuksia löytää perille, ja myöhästyinkin ihan kiitettävästi... Olen käynyt siellä kuplalla ainoastaan kerran aiemmin. Onneksi maa oli valkeana, ei päässyt pimeä yllättämään meitä!

Lara oli tosi innokkaalla ja vauhdikkaalla päällä. Otettiin sille neljä ukkoa niin, että koira näki aina kun ukko lähti metsään. Lara lähti vauhdilla ukolle ja eteni kohtalaisen suoraan. Kaikki ukot löytyivät, eikä koira osoittanut lopussakaan hyytymisen merkkejä. Laralla on edelleen käytössä suora palkka ruoan muodossa.

Nellalle otettiin ensin autojen luona muutama haukkumisharjoitus. Kyykyssä olevat ukot tuottavat Nellalle yhä päänvaivaa. Pitää alkaa vastaisuudessa haukuttaa Nellaa aina ennen metsään menoa. Nellalle otettiin kaksi helppoa löytöä, tarkoitus oli vahvistaa Nellan ilmaisua. Ensimmäisellä ukolla Nella haukkui hyvin, mutta toisella se kuikuili välillä miua. Raija vihjaisi, että jatkossa voisi olla hyvä palkata Nella heittämällä lelu sille. Nella on aika varautunut koira, ja se voi kokea vieraan kanssa leikkimisen epämiellyttäväksi. Ensi viikolla voisi kokeilla palkata niin, sillä Nella kyllä "saalistaa" mielellään viskottuja leluja.

Nellakin oli innokas ja eteni vauhdikkaasti metsässä. Juoksut eivät tuntuneet häiritsevän työskentelyä.

Lopuksi Lara sai peuhata hetkisen Udin kanssa. Laralle tekee tosi hyvää päästä välilllä telmimään muidenkin koirien kuin Nellan kanssa. Kaveruksilla oli oikein mukavaa, tosin Udi taitaisi haluta viedä heidän suhteensa uudelle tasolle... ;)