Käytiin eilen Laran kanssa moikkaamassa Helmi-bortsua, joka on Paulalla hoidossa. Helmi onkin kertakaikkisen ihastuttava koiran alku! Ei mikään ihme, ettei Paula aio palauttaa Helmiä omistajalleen...

Tänään käytiin pitkästä aikaa tottistelemassa porukalla. Pitäisi tosissaan kunnostautua tuon tokon treenaamisessa, kun maaliskuun lopussa on kokeet. Miua kyllä hirvittää lähteä taas kokeilemaan Nellan kanssa, jos se menee taas vain haisteluksi.

Tottistelun jälkeen käytiin vielä juoksuttamassa koiria jäällä. Yllättävän sopuisasti Nelli, Udi ja meidän koirat kirmailivat keskenään. Kunhan kaikki muistivat olla menemättä Nellin iholle!

Viime yöllä meillä oli varsinaiset yrjökinkerit. Voihan video. Meidän koirat sai iltaruoaksi rustoluut. Laran luu hävisi melkoisen äkkiä, joten päättelin sen taas nielleen isoja paloja. Varauduin henkisesti siihen, että Laa oksentaa yöllä. Noo, kahden aikaan se sitten alkoikin. Karmea kakominen, yökkiminen ja yskiminen. Lara kakoi ja yski pitkän aikaa oksentamisen loputtua. Annoin sille sitten vähän kuivaa leipää, kun ajattelin että kurkkuun jäi jotain kiinni. Se auttoikin ja kuvittelin pääseväni nukkumaan.  
 
Hetkisen kuluttua yskiminen alkoi uudestaan ja päätin viedä Laran käymään ulkona. Liikkeessä ollessa koira oli ok, mutta makuulle käydessä kurkussa alkoi ärsyttää. Lara heräili noin tunnin välein aina tuonne viiteen asti vähän yskimään ja kakomaan.  
 
Viideltä Nella aloitti oksentelun. Se laattaili kanssa noin tunnin välein keltaisen mahanestelätäkön tuonne seitsemään asti. Sitten molemmat rauhoittuivat ja sain nukkua pari tuntia. Onneksi miulla on tänään vapaapäivä, olen nimittäin melkoisen kuitti!
 
Yksi asia on saletti. Meillä ei syödä luita vähään aikaan. Tänään onkin sitten mennyt kummallakin ruoalla kaurapuuroa ja piimää.