Lara pääsi agiliitämään keskiviikkona Paulan treeneihin. Tehtiin kontaktiharjoitus ja heittoharjoitus. Laran kontaktit on ihan hyvät, tehtiin vain yksi lentokeinu. Jätän Laralle vielä namin maahan ja pysäytän oota käskyllä. Heittoharjoituskin sujui ihan hyvin -- paljon paremmin kuin Nellalla. Laran treenistä jäi ihan mukava olo.

Nella taasen kehittää itselleen ihan hirmuiset kierrokset hurjan vietin kera. Se on varmasti taas tulevat juoksut, mitkä sen kierroksia nostattaa. Nellan kanssa tehtiin samat harjoitukset kuin Laran kanssa. Miun tarvii ohjata Nellaa nyt tosi liioitellun rauhallisella äänellä ja liikkeillä, jotta kierrokset kestäisivät siedettävällä tasolla.

Tottiksen saralla Laralle alkaa valjeta liikkeestä seisominen uuden käskysanan ansiosta. "Stop" oikein iloisella äänellä toimii. Paikalla makuu sujui häiriön alaisena. Tosin läheisessä puussa kiinni olleen Nellin haukunta sai Laran hipsimään miun luo. Vein Laran takaisin asemiin ja se kesti loppuun asti.

Nellan kanssa seurattiin piuhassa, tehtiin liikkeestä maahan menoa ja paikalla makuuta. Nella otti parkkipaikalla vilisevistä ihmisistä melkolailla häiriötä. Seuraaminen oli aika haahuilevaa. Aika ajoin kontakti oli ihan hyvä ja siitä sitten palkkasin. Tänään ruokapalkka toimi paremmin. Liikkeestä maahan meno oli melko hidas. Pitää tarkastaa kävelyvauhtia ja äänenpainoa. Aikamoiset kierrokset tottiksessakin. *huokaus*

Puuhasteltiin vielä vähän omassa pihassa jotta kaikille jäisi mielikuva rauhallisesta ympäristöstä ja hyvästä keskittymisestä. Viaton