Käytiin sitten tekemässä Laran kanssa näyttelyuran pohjanoteeraus, kotiintuomisiksi saatiin sininen nauha. Tuomari Leni Finne tykkäsi, että Laralla on liian matalat raajat. Noh, ensi kuussa kokeillaan onnea Haminassa ja Varkaudessa.

Tässä vielä arvostelu:

"Hieman matalaraajainen, sopiva luusto, hieman kapeat leuat, hyvät silmät ja korvat, oikea ylälinja, riittävä eturinta, hieman lyhyt olkavarsi, oikean mallinen rintakehä, hyvät takakulmaukset, oikea askelpituus."

Ollaan näin kevään tullen aloiteltu taasen tottiksen vääntämistä. Tehtiin viime torstaina Nellan kanssa liikkeestä seuraamista ja liikkeestä maahan menoa. Lisäksi tehtiin yksi paikalla makuu. Nella todellakin on mallia ravistettava ennen käyttöä-mallia. Kun tein Nellalle taas selväksi, että kenen pillin mukaan mennään, niin sen tottis oli oikein sievää.

Lara teki samoja liikkeitä kuin Nella. Seuraamisessa Laa poikittaa, mutta seinän vieressä kulkemalla se oikea paikka alkaa löytyä. Jättävissä liikkeissä Laa menee molemmilla käskyillä maahan. Pallon kanssa leikkiessä "oota"-käskyllä tyttö jää hyvin sijoilleen, mutta liikkeestä se painuu aina maihin. Tarvii ottaa siihen käskyyn joku oikein iloinen äänensävy, jos se auttaisi. Paikalla makuussa Lara nousi ylös kun palasin koiran vierelle.

Josko sitä tällä viikolla päästäisiin agiliitämään kahden viikon tauon jälkeenNauru