Nella teki ensin ihanneajan kennelkerhon mölliradalle. Pari rimaa tippui, vauhdikasta menoa. Kilpailijoiden rata oli aika haastava, mutta meni sekin välillä ihan hyvin. Hylky kuitenkin tuli väärälle esteelle lipsahtamisesta.

Lallattimen möllirata oli hieno. Eka rima tippui ja kaksi kieltoa. Suoriuduttiin radasta aikaan 35,38s kun ihanneaika oli 45s. Taisivat laittaa vähän lisäsekunteja siihen Nellan tekemään ihanneaikaan ;)

Eilen oltiin WUOKSen järjestämissä mölliageissa. Nella oli taas kilpailijoiden radalla. Kilpailijoiden rata oli täälläkin melko haastava. Radalta löytyi kolmen hypyn slaalomikin, mikä on ollut meille hankala sarja. Slaalomissa ei kuitenkaan tippunut kuin yksi rima. Hylly tuli siitä, kun Nella sujahti putken väärään päähän. Lopussa oli vielä puomin alastulolla kontaktivirhe.

Mie olin jokatapauksessa Nellan suoritukseen niin tyytyväinen, että aion ilmoittaa sen agikisoihin Lappeenrantaan kuun lopussa. Kilpailijoiden radalla makseista tuloksen sai vain yksi koira.

Lallattimen möllirata oli helppo. Alku meni tosi hyvin, mutta jostain kumman syystä Lara lipsahti aalle radan puolivälin jälkeen. Muuten rata oli tosi sievää menoa. Tulos 20 ja sekunti yliaikaa. Mölliradalla ei jaettu hyllyjä.