Viime viikolla käytiin vain hakumetsässä tyttöjen juoksujen takia. Treeni meni ihan kivasti. Nellalla meinasi usko loppua yhdellä ukolla ja silloin nenä painui maahan. Lallatin haukkuu Sannaa oikein hyvin, muilla vielä takkuilee. Laran haukku ei tosin ole mitään kaunista kuultavaa.

Tällä viikolla ollaankin sitten puuhailtu senkin edestä. Maanantaina hakuiltiin Immolassa. Molemmille tytöille kolme ukkoa. Ekat kaksi näytettiin kun lähtivät, kolmas oli puolipakeneva. Kummallakaan tytöllä ei ongelmia. Nellakin oli haukkunut Raijaa, vaikka tämä oli rähmällään maassa -- edistystä! :) Motivaatiota löytyy molemmilta.

Tiistaina ja keskiviikkona agia. Nella oli tiistain agitreeneissä kuin unelma. Keskiviikkonakin sujui ihan hyvin, paitsi että kontakteilla oli jotain ihme säätöä. Torstaina tehtiinkin sitten vaan pieniä hyppykuvioita ja kontakteja. Torstaina oli jo vaikeuksia pitää lähdössä takamus maassa, joten palkkasin paikalla olosta ennen jokaista lähtöä. Rimat on alkaneet kestää ihan kivasti.

Rimat tippuu jos: Mie hiillostan koiran liian lähelle estettä eikä sille jää tilaa hypätä, mie huidon käsillä ylösalas holtittomasti, miun oma vauhti töksähtää.

Eli siis kaikki johtuu aina loppupeleissä miusta. *epätoivoinen huokaus* Jos kilpasoudussa vaadittiin jonkin sortin kehon hallintaa, niin agissa sen vaadittavuden saa kertoa aika monella. Myös oman mielenhallinnan kehittäminen on eduksi ;) Rauhallisesti ja vakaasti vaan, vaikka koira olisi jo lähtenyt lentoon...

Lallatin oli keskiviikkona vähän hukassa. Mokoma lähti kentältä jonkun hajun perään, mikä on ennenkuulumatonta. Niissä pätkissä kun koira oli kuulolla niin sujui ihan hyvin. Eilen otettiin vähän kontakteja ja hyppyjä. Laran kontaktit on tosi kauniit :) Laran hypyt on ilmavat ja rimat kestävät hyvin.

Nella on ilmoitettu 16.6. tokokokeeseen ja Lara näyttelyihin 13.6. Mikkeliin ja 8.8. Mäntyharjuun. Aussie-erkkari on vielä harkinnassa.

Tänään lähdetään mökille nauttimaan kauniista kesäsäästä.