Käytiin Nellan kanssa eilen Haminassa tokokeessa. Pisteitä tuli säälittävän vähän, mutta koira oli paljon paremmassa vireessä kuin lauantaina Elimäellä. Joko toko on pirskatin vaikea laji, tai sitten mie/koira ei vaan osata Wink  
 
Luoksepäästävyys: 10
 
Paikallamakuu: 0 Nella kesti vähän aikaa, nousi ja tuli vähän eteenpäin ja kävi uudestaan maihin. Nousi taas vähän ajan kuluttua. Kisapaikalla oli paljon lentäviä noin reilun sentin mittaisia muurahaisia, jotka ainankin joidenkin koiria puri. Liekö nousun syy niissä?

Seuraaminen piuhassa: 8,5 Tää oli ihan hyvää, pientä haahuilua
 
Seuraaminen piuhatta: 6 Ajoittain hyvää. Loppupäässä kävi tsekkaamassa jonkun risun ja lopetus täyskäännöksessä jäi ihmettelemään kehän reunalla olevia ihmisiä ja koiria.
 
Maahanmeno: 6,5 Ennakoi ja jäi seisomaan muutaman metrin seuraamisen jälkeen. Lähti uudelleen mukaan toisesta seuraa-käskystä.  
 
Luoksetulo: 0 Lähti hiipimään miun perään!!! Shocked Tätä ei ole ennen käynyt, mutta mikähän ei ole niin epävarmaa kuin varma liike Roll Eyes
 
Seisominen: 0 Kaksi kertaa suullinen kaksoiskäsky; seiso-seiso ja istu-istu. Otti rankasti häiriötä kehän viereisessä lepikossa olleesta koirasta.  
 
Hyppy: 8 Jäi vinoon esteen taakse.  
 
Kokonaisvaikutus: 7 Nollat ja haukkuminen liikkeiden välillä rokottivat. Yhteensä 87 pojoa.
 
Vaikka meni huonosti, niin miulle jäi ihan hyvä fiilis. Nella oli hyvässä vireessä Smiley Nella otti tosi paljon häiriötä yleisöstä, mikä koitui tänään meidän kohtaloksi. Harvoin kisoissa on kehän kahdella laidalla porukkaa ihan kehänauhassa kiinni. Ainakaan täällä maalla. Ainut vaan, että silloin kun Nella on hyvässä vireessä, niin silloin se haukkuu.  
 
Tänään otin koiran hyvissä ajoin ennen vuoron alkua autosta pois. Puuhailtiin ja palkkasin runsain lihapullin. Ihan hyvin toimi tämäkin. Kotikentällä taasen toimii se, että koira tulee autosta suoraan kehään. En sitten tiedä mein tokouran jatkosta. Nyt pietään pieni tauko ja treenataan häiriökestävyyttä. Varmaan tämän vuoden puolella vielä kisataan kuitenkin.  
 
Mie olen oikeesti onnellinen, jos myö se TK1 joskus saadaan. On tää ollut niin tervassa tarpomista Wink