Käytiin tänään tekemässä Immolassa tottista. Meidän treenejä seurasi eräs utelias metsän eläin, nimittäin kettu. Hää mennä viipotti siinä lentokentän laidalla ees taas. Taisi sillä olla välillä joku valkea karvakasakin suussa...

Nella teki pieniä seuraamispätkiä ja luoksetuloja. Seuraamisessa täytyy kiinnittää huomiota siihen, että kontakti kestää alusta alkain hyvänä. Nella saattaa tehdä niin, että perusasennossa kontakti on tosi hyvä, mutta heti liikkeelle lähdettäessä se tippuu muutaman askeleen ajaksi.

Luoksetulossa kokeilin kerran pysäyttää Nellan. "Oota" -käskyllä Nella painui maihin, mutta teki sen oikein rivakasti. Muut luoksetulot tein läpijuoksuna tavoitteena saada liikkeeseen vauhtia.

Lopuksi otin pätkän piuhassa seuraamista, josta palkkasin Nellan vapauttamalla sen ruokarasialle. Seuraaminen oli aluksi vähän haahuilua, mutta se parani loppua kohden.

Laran kanssa tehtiin pieniä seuraamisia, joista palkkasin likan taistelulla. Lara poikittaa vielä aikalailla, mutta kontakti on ihan hyvä.

Harjoiteltiin myös lelun tuomista miulle käteen heittelemällä kahta palloa.

Lopuksi tehtiin lyhyt paikalla makuu. Jätin Laan maahan ja otin kolme askelta eteenpäin ja palasin heti palkkaamaan Laran ruokarasialla.

Huomenna sitten agiliidetään!